Nissan Z Proto, primele imagini cu urmașul lui Nissan 370Z

Nissan a publicat primele imagini cu Z Proto, care prefigurează următorul coupe sportiv al producătorului nipon, urmașul lui 370Z.

Citește și:

Nissan Ariya va intra în producție! 394 CP și autonomie de până la 500 km

Prețul cerut pentru acest Nissan GT-R de off-road pare chiar avantajos

Așa arată cel mai scump model Nissan din istorie: GT-R50 by Italdesign

Nissan are în plan actualizarea gamei Z cu un nou model, pe care îl așteptăm să debuteze undeva în cursul anului viitor. Era și timpul: actualul 370Z se află în gama de oferte Nissan de circa 11 ani.

Așa cum probabil te-ai fi așteptat, Z Proto continuă linia genetică a dinastiei Z atât din punct de vedere al designului cât și al spiritului. Z Proto are două uși, două locuri, motor V6 (twin-turbo) și transmisie manuală, iar toată puterea va fi trimisă punții spate. O transmisie automată este, de asemenea, în lucru. Detalii tehnice despre cilindree sau cai-putere încă nu avem, dar cifra rotundă 400 nu sună deplasat în corelație cu următorul model Z.

Și interiorul păstrează elemente retro dar folosește materiale și tehnologie modernă: instrumentarul de bord este digital (cu diagonală de 12,3 inci) și este acompaniat de un ecran central cu diagonală de 9 inci, cel mai probabil.

Adaugă un comentariu