Noua Honda HR-V e-HEV poate fi comandată în România

Noua generație Honda HR-V e:HEV poate fi comandată în România începând cu luna septembrie, livrările fiind programate pentru începutul anului viitor. HR-V este cel mai recent model care s-a alăturat familiei e:HEV, alături de CR-V și Jazz.

Noua generație de propulsor e:HEV produce cu ajutorul motorului electric o putere totală 131 CP și un cuplu de 253 Nm. Puterea motorul termic este de 107 CP.  Sistemul hibrid obține un consum mixt de 5,4 l/100 km (conform WLTP) și produce emisii de CO2 de la 122 g/km (WLTP). Accelerarea de la 0 la 100 km/h se realizează în 10,6 secunde.

Sistemul de propulsie e:HEV hybrid este format din două motoare electrice care funcționează alături de un motor pe benzină DOHC i-VTEC de 1,5 litri ce rulează in ciclu Atkinson. În ciuda dimensiunii mai mari a bateriei, spațiul interior nu a fost compromis. Alte revizuiri ale sistemului de propulsie includ o reducere a raportului de transmisie între motorul electric și roți, pentru a îmbunătăți cumulativ accelerația și performanța dinamică a noului HR-V.

Disponibil în 2 echipări, prețul de pornire este de 32.540 Euro pentru echiparea Advance, respectiv 34.540 Euro pentru Advance Style. În echiparea standard, noul HR-V dispune de cea mai nouă versiune Honda Sensing, tapițerie din piele sintetică și material textil, sistem multimedia Honda Connect 9' cu Wireless Apple Carplay și Android Auto, climatizare pentru pasagerii din spate, banchetă spate cu sistem Magic Seats, hayon cu acționare electrică, lumini LED și jante de aliaj de 18'. Echiparea de top beneficiază de un sistem audio premium cu 10 difuzoare, încărcare telefon wireless, culoare caroserie în două tonuri, bare longitudinale plafon și iluminare activă în viraje.

Adaugă un comentariu