Oficial: Audi A1 si A1 Sportback facelift – Restilizarea mezinului

In urma cu cateva luni, Audi a sosit cu versiunea revizuita a lui A6, iar de curand si Q3 s-a alaturat noilor tendinte din Ingolstadt. Astazi a venit randul mezinului A1 sa intre in noua familie Audi.

Asa cum probabil ati anticipat, noile A1 si A1 Sportback integreaza blocurile optice imbunatatite ale producatorului german, alaturi de o serie de combinatii de culori pentru caroserie. Mai mult decat atat, mezinul din curtea Audi este mai lung cu 2 centimetri, ajungat la un total de 3,98 metri.

 

Interiorul noului Audi A1 facelift

La interior, Audi a pregatit pentru noile A1 si A1 Sportback cea mai recenta versiune a sistemului de infotainment MMI. In plus, nemtii promit o variatie de optiuni, culori si accesorii mult mai vasta.

audi a1 si a1 sportback facelift (20)

Motorizarile noului Audi A1 facelift

Una dintre cele mai importante modificari in cazul lui A1 si A1 Sportback facelift apare sub capota. Aici, vom gasi motoare cu trei cilindri diesel si benzina. Primul dintre acesta are 1,0 litri, functioneaza cu benzina si dezvolta 95 CP. Iubitorii propulsoarelor diesel vor putea opta pentru motorul de 1,4 litri cu trei cilindri de 90 CP, capabil sa consume 3,4 litri la 100 de kilometri.

In total, Audi A1 se lauda cu patru unitati pe benzina si doua diesel, cu puteri cuprinse intre 90 CP si 192 CP.

Versiunile de top poarta denumirea de S1 si S1 Sportback si sunt animate de motorul de 2,0 litri TFSI care produce 231 CP si 370 Nm. In aceste conditii, acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 5,8 secunde, respectiv 5,9 secunde pentru versiunea sportback.

https://www.youtube.com/watch?v=wjOgCITlv34&list=UUVjVaiugt79pqcDe0_wU_XA

Via | Audi

Adaugă un comentariu