Oficial: McLaren P1 GTR – Un tribut adus legendarului F1 GTR

In cursul zilei de ieri v-am prezentat primul teaser cu viitorul McLaren P1 GTR.

Tot atunci va anuntam ca producatorul britanic va prezenta noul P1 GTR, duminica, 17 august, in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach. Ei bine, oficialii din Albion au fost ceva mai grabiti si au decis ca prezentarea sa aiba loc noaptea trecuta.

Conform McLaren, noul P1 GTR vine sub forma unui studiu de design si promite sa devina cea mai buna “arma” a unui sofer pe circuit. Supercar-ul de competitie britanic dispune de o serie de modificari care au crescut puterea trenului de propulsie hibrid de la 916 CP la 1.000 CP.

mclaren p1 gtr (5)

La nivel exterior, vedem o multime de artificii estetice menite sa imbunatateasca aerodinamica modelului britanic. Amintim aici spoilerele, priza de aer de pe plafon, capota noua si eleronul spate care dispune de tehnologia DRS preluata din Formula 1.

In plus, vedem un set de jante speciale cu diametru de 19 inch care dispun de un singur prezon pentru a facilita schimbul de pneuri. Asa cum deja stiti, noul McLaren P1 GTR va intra in productie imediat dupa ce ultimul P1 va fi asamblat.

Adaugă un comentariu