Oficial: Mercedes-AMG GLE63 S Coupe – Poze și detalii cu rivalul lui BMW X6 M

La jumătatea săptămânii trecute, Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitoarea versiune de performanță a lui GLE Coupe.

Astăzi, înainte de debutul Salonului Auto de la Detroit, nemții au publicat pozele oficiale și detaliile complete cu privire la Mercedes-AMG GLE63 S Coupe.

 

Mercedes-AMG GLE63 S Coupe – Design

La nivel exterior, noul produs al germanilor integrează un kit de caroserie mult mai agresiv și mai sportiv. Amintim aici de calandrul modificat, de prizele de aer ceva mai mari, de cele patru evacuări, dar și de jantele masive de 22 de inch fabricate din materiale ultra-ușoare.

mercedes-amg gle63 s coupe (2)

Mercedes-AMG GLE63 S Coupe – Interior

La interior, noul Mercedes-AMG GLE63 S Coupe a primit un volan sport, teșit în partea de jos, tapițerie din piele Nappa și un panou de instrumente ușor îmbunătățit. De asemenea, observăm accesoriile din fibră de carbon sau piano black. Am păstrat pentru final pedalele acoperite cu oțel inoxidabil, covorașele inscripționate “AMG” și sistemul audio Harman Kardon.

mercedes-amg gle63 s coupe (7)

Mercedes-AMG GLE63 S Coupe – Motorizare

Sub capota lui Mercedes-AMG GLE63 S Coupe găsim unitatea twin-turbo V8 de 5,5 litri capabilă să ofere 577 CP la 5.500 rpm și 760 Nm între 1.750 și 5.250 rpm. Resursele motorului sunt puse în valoare cu ajutorul transmisiei AMG Speedshift Plus 7G-Tronic și prin intermediul sistemului de tracțiune integrală 4MATIC (40:60). În aceste condiții, acelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4,2 secunde. În plus, Mercedes-AMG GLE63 S Coupe integreză sistemele Sports Direct-Steer, Active Curve System și suspensia sport AMG Ride Control.

mercedes-amg gle63 s coupe (6)

Adaugă un comentariu