Oficial: Mercedes-Benz Clasa B facelift

Mercedes-Benz a publicat primele imagini oficiale si primele detalii cu privire la noul Clasa B facelift.

Asa cum probabil ati intuit, monovolumul german va debuta in cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care isi va deschide portile la inceputul lunii octombrie.

 

Mercedes-Benz Clasa B facelift – Design

In ceea ce priveste design-ul noului Mercedes-Benz Clasa B facelift, doar ochiul unui impatimit ar putea observa diferentele. La o trecere mai atenta, vei vedea ca monovolumul german vine cu un spoiler frontal redesenat ce dispune de prize de aer usor marite, a grila modificata discret si lumini diurne integrate in blocurile optice.

O noutate in gama lui Clasa B consta in blocurile optice LED High Performance care se gasesc pe lista de optionale si care nu sunt disponibile pe versiunea Electric Drive. In partea posterioara, vedem stopuri bicolore echipate cu aceleasi lumini LED si un spoiler usor modificat.

Mercedes-Benz Clasa B facelift (45)

Mercedes-Benz Clasa B facelift – Interior

La interior, noul Mercedes-Benz Clasa B facelift dispune de un ecran de 8 inch si vine cu posibilitatea setarii lumini ambientale in 12 nuante. Cei care vor si mai mult, pot comanda optiunea Keyless Go. In dreptul sistemelor de siguranta, noul Clasa B facelift soseste cu Collision Prevention Assist Plus si Attention Assist, ultimul dintre acesta operand intre 60 si 200 km/h si sosind cu un indicator in cinci stagii.

Noul Mercedes-Benz Clasa B va fi disponibil in trei versiuni de echipare: Style, Urban si AMG Line. De asemenea, clientii vor putea opta pentru pachetele: Night, Exclusive si AMG Exclusive.

Mercedes-Benz Clasa B facelift (36)

Mercedes-Benz Clasa B facelift – Motorizari

[table id=482 /]

De asemenea, Mercedes-Benz va oferi si versiunea Electric Drive a lui Clasa B. Aceasta dispune de un motor electric capabil sa ofere 180 CP si 340 Nm. Sprintul 0 – 100 km/h are loc in 7,9 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 160 km/h. Cu ajutorul pachetului de baterii litiu-ion de 28 kWh, germanul poate parcurge pana la 137 de kilometri. Reincarcarea completa va dura trei ore si jumatate, in timp ce pentru o autonomie de maxim 100 de kilometri, bateria poate fi tinuta la incarcat aproximativ 2 ore.

In plus, exista si o versiune alimentata cu gaz natural care dispune de un motor de 2,0 litri. Acesta ofera 156 CP si 270 Nm.

Adaugă un comentariu