Oficial: Mercedes-Benz G63 AMG Inkas

Dacă un Mercedes-Benz G63 AMG nu îți satisface dorințele în materie de exclusivism, atunci ai la dispoziție oferta celor de la Inkas. Aceștia au modificat masiv SUV-ul nemțesc pentru a ajunge la o factură de un milion de dolari. Dar ce oferă un astfel de G63 AMG?

În primul rând, lungimea este mai mare cu 1,09 metri față de o versiune normală pentru a face loc interiorului extrem de exclusivist, iar geamurile sunt antiglonț și rezistă la gloanțele de 7,62 mm. Podeaua este, de asemenea, rezistentă la exploziile a două grenade, iar perimetrul este supravegheat de un sistem complex de camere video.

Citește și – 1000 CP pentru Mercedes-Benz S63 AMG

mercedes-benz g63 amg inkas

 

În interior, cei de la Inkas au utilizat doar materiale extrem de sofisticate, cu texturi exotice de piele care provine de la aceeași producători ce livrează pentru Rolls-Royce sau Bentley. Pasagerii au parte de un sistem TV prin satelit, un frigider, iluminare ambientală cu LED și un sistem de recirculare internă care poate recicla tot aerul în mai puțin de un minut. În spate există un spațiu special securizat pentru depozitare unei arme mici, foarte ușor accesibil.

Acum ne întrebăm… cine sunt clienții pentru care s-a construit această mașină?

Adaugă un comentariu