Oficial: Mercedes-Benz S600 Guard – Fortareata din Stuttgart

In cursul zilei de ieri va anuntam ca Mercedes-Benz a introdus in productie noul S600 Guard. Dar pana astazi, nimeni nu stia exact cum va arata “fortareata germana” si nici capacitatile sale.

Conform oficialilor din Stuttgart, noul S600 Guard a obtinut clasa VR9 in ceea ce priveste rezistenta balistica. Componentele care protejeaza habitaclul noului model blindat sunt fabricate dintr-un otel special care umple toate zonele dintre structura masinii si caroserie.

 

Citeste si: Mercedes-Benz S600 Guard a intrat in productie

Toate zonele din sticla au fost laminate si acoperite la interior cu un strat de policarbonat. De la exterior, Mercedes-Benz S600 Guard nu se diferentiaza de versiunea de serie a navei amiral din Stuttgart. Conform oficialilor germani, noul vehicul blindat poate fi comandat cu patru sau cinci locuri si cu un portbagaj de 350 de litri.

Tot la interior, clientii vor avea un buton de panica, un sistem de livrare a aerului curat, geamuri laterale hidraulice si un compartiment special de racire.

Sub capota lui Mercedes-Benz S600 Guard, regasim acelasi motor V12 twin-turbo de 6,0 litri capabil sa ofere 530 CP si 830 Nm.

Adaugă un comentariu