Oficial: Mercedes-Maybach Clasa S – Back in business

Mercedes-Benz a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles noul Mercedes-Maybach Clasa S.

Astfel, nemtii reinvie numele Maybach, insa de aceasta data doar sub forma unui model si nu a unui brand de sine statator.

 

Mercedes-Maybach Clasa S – Design

Conform oficialilor din Stuttgart, Mercedes-Maybach S-Class a crescut cu 200 mm, ajungand la o lungime totala de 5.435 mm, iar ampatamentul masoara acum 3.365 mm. Privit din exterior, noul produs al nemtilor se poate distinge prin cateva modificari subtile la nivel grilei frontale, prin aparitia cuvantului “maybach” si prin protierele mai scurte cu 66 mm.

mercedes-maybach clasa s (16)

Mercedes-Myabach Clasa S – Interior

Asa cum era de asteptat, modificarile majore au aparut la interior. Pasagerii de pe locurile din spate au acum mai mult spatiu pentru picioare, iar scaunele se pot inclina pentru a creste nivelul de confort. In plus, oficialii Mercedes-Benz spun ca noul Mercedes-Maybach va avea cel mai silentios habitaclu din lume multumita unor garnituri speciale de etansare.

mercedes-maybach clasa s (32)

Mercedes-Maybach Clasa S – Motorizari

Pentru inceput, noul Mercedes-Maybach Clasa S va fi disponibila in versiunea S600. Aceasta are un motor twin-turbo V12 de 6,0 litri capabil sa produca 530 CP si 830 Nm. De asemenea, clientii vor putea opta pentru versiunea S500 care integreaza motorul bi-turbo V8 de 4,7 litri care dezvolta 455 CP si 700 Nm.

mercedes-maybach clasa s (26)

Conform oficialilor germani, noul Mercedes-Maybach Clasa S va fi disponibil incepand cu februarie 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=E1rQczS6lvE&list=UUlj0L8WZrVydk5xKOscI6-A

Adaugă un comentariu