Oficial: Range Rover Evoque facelift își dezvăluie silueta

Săptămâna trecută, oficialii Land Rover au publicat prima imagine teaser care anunța viitorul Evoque facelift. Astăzi, britanicii au dat publicității primele poze și primele detalii cu noul crossover. Așa cum deja știți, modelul producătorului din Albion va fi prezentat într-un cadru oficial în timpul Salonului Auto de la Geneva.

La nivel extrior, Range Rover Evoque facelift dispune de blocuri optice cu un look nou, de un spoiler îmbunătățit și de prize de aer generoase. Zona posterioară integrează stopuri noi plus un spoiler modificat.

range rover evoque facelift (7)

Pentru interior, britanicii au pregătit un sistem de infotainment care integrează un ecran tactil de 8 inch. În plus, scaunele și panourile ușilor au acum un look nou. Mai mult decât atât, sistemul All Terrain Progress Control (ATPC) a fost preluat de pe fratele mai mare Range Rover.

Sub capotă, Land Rover a pregătit unitatea diesel TD4 care face parte din noua gamă de motoare Ingenium. Propulsorul va fi oferit în două versiuni de putere, de 150 CP și de 180 CP. Pentru iubitorii motoarelor pe benzină, Range Rover Evoque facelift va fi disponibil cu unitatea Si4. Aceasta oferă 240 CP și îi permite britanicului să accelereze de la 0 la 100 km/h în 7,6 secunde.

Adaugă un comentariu