Oficial: Volkswagen Cross Coupe GTE Concept prefigurează un viitor crossover dedicat pieței din SUA

Volkswagen a prezentat noul Cross Coupe GTE Concept, un prototip care promite să servească drept inspirație în dezvoltarea unui viitor crossover dedicat pieței de peste Ocean.

 

Volkswagen Cross Coupe GTE Concept – Design

La nivel exterior, Volkswagen Cross Coupe GTE Concept integrează o parte frontală agresivă cu o grilă din aluminiu și blocuri optice cu LED. De asemenea, conceptul dispune de aripi laterale supradimensionate, de un plafon ușor plonjat, de un eleron discret și de un set de jante de 22 de inch.

volkswagen cross coupe gte coupe (13)

Volkswagen Cross Coupe GTE Concept – Interior

La interior, conceptul germanilor integrează scaune îmbrăcate în piele semi-anilină, un tablou de instrumente digital, un sistem de climatizare cu ecran tactil și un sistem de infotainment cu un ecran de 10.1 inch.

volkswagen cross coupe gte coupe (7)

Volkswagen Cross Coupe GTE Concept – Motorizare

Sub capota, Volkswagen Cross Coupe GTE Concept un sistem de propulsie hibrid format dintr-un agregat V6 de 3,6 litri FSI și două motoare electrice, unul de 54 CP montat pe puntea față și unul de 114 CP amplasat pe puntea spate. În total, sistemul oferă 355 CP și 380 Nm. În aceste condiții, accelerația 0 – 96 km/h se desfășoară în 6,0 secunde, iar autonomia în modul electric este de 32 de kilometri.

Adaugă un comentariu