Oficial: Volkswagen Touran – Un pic mai încăpător

Volkswagen va prezenta noua generație a lui Touran în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment pregătit să își deschidă porțile la începutul săptămânii viitoare. Noul monovolum german are la bază platforma MQB și vine cu o lungime mai mare cu 13 centimetri, dintre care 11 centimetri sunt trecuți în dreptul ampatamentului.

Noul Touran va fi disponibil cu 5 și 7 locuri și promite un portabagaj cu o capacitate totală de 1.040 de litri. În plus, după rabatarea scaunelor spate, podeaua rămâne plană și astfel, obiectele voluminoase vor fi mai ușor de transportat.

Pentru interior, Volkswagen a pregătit noiul sistem de multimedia cu ecran tactil de 8 inch care dispune de Google Android Auto și Apple Car Play.

volkswagen touran (3)

În dreptul motorizărilor, Volkswagen spune că noul Touran sosește cu unități mai eficiente cu 19% comparativ cu actuala generație. Pentru început, VW va pune la dispozitie trei propulsoare diesel și trei pe benzină.

Vorbim despre motorul de 1,6 litri TDI de 110 CP și despre cel de 2,0 litri TDI de 150 CP, respectiv 190 CP. Fanii unităților pe benzină vor putea alege între 1.2 TSI de 110 CP, 1.4 TSI de 150 CP și 1.8 TSI de 180 CP.

Adaugă un comentariu