Porsche Panamera Turbo facelift preparat de Mansory

Mansory a pregatit un pachet estetic si un kit de performanta pentru Porsche Panamera Turbo facelift.

Asa cum era de asteptat, tunerul german a sosit cu o serie de modificari estetice agresive care ii ofera coupe-ului cu patru usi din Stuttgart un look mult mai sportiv.

Kit-ul exterior vine cu spoilere modificate, cu o capota mult mai agresiva, cu prize de aer mai mari si cu un eleorn masiv. De asemenea, pachetul de caroserie aduce si un plus in dreptul latimii, care a crescut cu 70 de milimetri. La final, amintim de noile lumini diurne cu LED-uri si de jantele de 22 de inch incaltate cu pneuri de inalta performanta.

Citeste si: Infuzie de putere pentru Mercedes-Benz A45 AMG din partea VATH

La interior, Mansory a pregatit pentru Porsche Panamera Turbo facelift un set de pedale din aluminiu si o multime de accesorii din fibra de carbon.

porsche panamera turbo by mansory

Sub capota, Porsche Panamera Turbo facelift vine alaturi de motorul twin-turbo V8 de 4,8 litri capabil sa ofere 520 CP si 700 Nm. In urma unor modificari operate de inginerii Mansory, unitatea montata de germani se lauda cu 680 CP si 900 Nm. Drept rasplata, modelul pregatit de tunerul neamt poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 3,6 secunde, iar viteza maxima se cifreaza la 325 km/h.

Citeste si: BMW M4 Coupe preparat de Vorsteiner – Primele imagini randate