Audi Q2 – Prețuri pentru mezinul gamei Q în România

Audi Q2 este cel mai tânăr membru al gamei Q și poate fi comandat și în România. În acest moment, Audi Q2 este disponibil alături de două motorizări, una diesel și una benzină.

Cei care preferă un Q2 diesel pot miza pe motorul de 1,6 litri TDI de 115 CP care poate fi comandat doar cu transmisia manuală cu șase trepte. Dacă preferi un motor pe benzină atunci ai la dispoziție agregatul 1.4 TFSI de 150 CP. Acesta este disponibil și cu o cutie manuală, dar și cu o transmisie S-Tronic cu șapte trepte.

pret Audi Q2

Audi Q2 – Nivel de echipare și prețuri

Prețul de pornire al lui Audi Q2 este de 26.480 de euro cu TVA inclusă pentru varianta Basic și motorizarea diesel. Acesta crește dacă mizezi pe versiunea Design sau Sport (28.610 euro cu TVA în ambele cazuri).

Audi Q2 echipat cu motorul pe benzină are un preț de pornire de 27.129 de euro cu TVA, pentru versiunea Basic cu transmisie manuală, respectiv 29.330 de euro dacă optezi pentru cutia automată. În cazul în care mizezi pe nivelul de echipare Design, vei avea de scos din buzunar 31.460 de euro. Aceeași sumă o vei avea de plătit și dacă optezi pentru varianta Sport.

Adaugă un comentariu