Prețuri România: Audi Q7 pleacă de la 65.500 de euro cu TVA

Noua generație a lui Audi Q7 a debutat în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit, iar europenii au putut admira SUV-ul cel mare al producătorului din Ingolstadt în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Astăzi, facem cunoștință și cu prețurile cu care Q7 va fi comercializat pe piața din România.

Astfel, Audi Q7 în versiunea 3.0 TDI quattro pleacă de la 65.500 de euro cu TVA inclusă. Pentru această sumă clienții se vor bucura de cei 272 CP ai unității diesel de 3,0 litri, acesta din urmă fiind acompaniată de o transmisie Tiptronic cu 8 rapoarte.

2015 audi q7 (12)

Fanii motoarelor pe benzină vor avea la dispoziție versiunea Q7 3.0 TFSI quattro. Aceasta oferă 333 CP și 440 Nm, livrați tot cu ajutorul unei cutii automate cu 8 rapoarte. Prețul de pornire pentru versiunea pe benzină este de 67.499 de euro cu tot cu TVA.

Printre elementele disponibile în standard pe noul Audi Q7 amintim de sistemul start-stop, de funcția de recuperare a energiei la frânare, de scaunele cu reglaj electric, dar și de oglinzile electrice și încălzite.

Adaugă un comentariu