Prima imagine oficială cu faceliftul operat pe Dacia Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway

Mult a fost, puțin a mai rămas. Vorbim aici despre debutul modelelor Dacia Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway facelift. După cum deja știți, prezentarea oficială va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Paris, dar pentru a menține treaz interesul fanilor, oficialii de la Mioveni au pregătit o primă imagine cu modelele revizuite.

Surprizele pregătite de Dacia constau în modificări de design, confort și tehnologie. Partea frontală a fost redesenată și oferă un stil modern modelelor Dacia. Bara de protecție, calandrul și proiectoarele de ceață sunt restilizate, iar luminile de zi cu LED completează aspectul pregătit de producătorului de la Mioveni. Conform oficialilor Dacia, zona posterioară a suferit și ea o serie de transformări.

La interior, modificările vizează confortul și ergonomia. De asemenea, Dacia a pregătit echipamente noi, a îmbunătățit spațiile de depozitare și a gândit tapițerii noi.

Cu detalii complete despre Dacia Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway facelift vom reveni după debutul de la Paris.