Primele fotografii teaser cu viitorul Volkswagen Arteon, înlocuitorul lui CC

La finalul lui 2016, Volkswagen a anunțat că modelul CC iese din producție, iar locul său o să fie luat de Arteon. Noul Volkswagen Arteon va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar acum, oficialii constructorului german au venit cu o serie de imagini teaser.

Partea frontală se face remarcată datorită grilei care se îmbină cu blocurile optice, iar zona posterioară afișează stopuri alungite și un portbagaj care susține un eleron de mici dimensiuni.

Arteon trezește interesul încă de la prima vedere, datorită designului său expresiv, dar surprinde totodată cu caracteristicile sale practice: acestă combinație este unică!’, a declarat Tobias Suhlmann, designer în cadrul VW în urmă cu câteva luni.

Vezi și: Primele imagini cu viitoarele Arteon, Allspace și Up! GTI

Din păcate, Volkswagen nu a publicat imagini cu interior, dar a oferit câteva detalii despre habitaclul lui Arteon. “Structura interiorului este una generoasă, cu spațiu amplu la cap și picioare pentru toate locurile, lucru excelent pentru segmentul lui Arteon”, a declarat Volkswagen în comunicatul de presă.

După cum deja știți, cuvântul Arteon este format din două componente: Art’ (Artă’ în limba engleză), cuvânt care descrie liniile emoționale, și din sufixul eon’ care marchează modelul ca fiind unul premium.