Primele imagini cu viitoarele VW Polo și Touareg

Viitoarele modele VW Polo și VW Touareg, care vor fi lansate în toamnă, la Salonul auto de la Frankfurt, au fost fotografiate în parcarea aeroportului din Johannesburg. Germanii nu au dezvăluit încă informații despre viitoarele generații, dar imaginile surprinse sunt cât se poate de clare.

Din fotografii se observă că designul celei de a șasea generații alui VW Polo nu se schimbă foarte mult, preluând elemente de la actualul Golf. În spate, blocurile optice par desprinse de pe Audi Q2. Tehnologic, însă, viitorul Polo va fi produs pe noua platformă MQB A0, ca și Skoda Fabioa și recent lansatul Seat Ibiza.

A treia generație a lui VW Touareg se inspiră destul de mult din liniile conceptului T-Prime GTE, prezentat în primăvara trecută la Beijing. Grila frontală, precum și modul în care aceasta se integrează cu farurile evocă partea frontală a lui Arteon. Ca platformă tehnologică, cel mai probabil va folosi MLB Evo, ca și frații săi de concern, Audi Q7, Bentley Bentayga și viitorul Cayenne.

În ceea ce privește interiorul celor două modele, perspicacele fotograf de ocazie nu a putut vedea mare lucru, fiind îndepărtat rapid de oficialșii Volkswagen. Cel mai probabil, pe Polo vom vedea o versiune simplificată a postului de conducere de la noul Golf, în timp ce Touareg se va inspira destul de mult de la cockpitul lui T-Prime.

via | carmag.co.za

Adaugă un comentariu