Pregătiți banii: Un prototip Ford GT va fi scos la licitație

Cea mai nouă versiune a lui Ford GT abia a început să fie livrată către norocoșii care au putut-o cumpăra, dar modelul anterior își păstrează încă fanii lui. Dacă vă numărați printre ei și v-au mai rămas ceva bani după sărbători, luați-vă bilet de avion și zburați în Arizona: un exemplar al primei generații Ford GT va fi scos la licitație, pe 19 ianuarie.

Nu este vorba de un exemplar oarecare al supercarului Ford produs între 2005 și 2006, ci despre un prototip, Conformation Prototype 1, având seria de șasiu cu terminația 004. Mai exact, a fost primul prototip al primei generații Ford GT care a primit un grup motopropulsor funcțional, chiar dacă acesta nu a rulat niciodată cu mai mult de 5 mph (~8 km/h).

Mașina are câteva particularități care o deosebesc de modelele de serie, printre care spatele din fibră de carbon, abandonat pe modelul de serie în favoarea unuia mai ieftin, din aluminiu. Interesant, prototipul se vinde inclusiv cu echipamentele de testare folosite de inginerii Ford în timpul dezvoltării modelului final.

Mai mult, 13 dintre membrii echipei de dezvoltare și-au pus autograful pe acest exemplar, printre aceștia fiind designerul-șef Camillo Pardo, inginerul-șef Fred Goodnow, președintele Ford, Bill Ford Jr. și Caroll Shelby, care a contribuit, de asemenea, la testarea prototipului.

    Stewartbug says:

    wh0cd557224 [url=http://abilify-generic.us/]abilify generic[/url] [url=http://losartanhydrochlorothiazide.site/]losartan hydrochlorothiazide[/url] [url=http://online-cialis.gdn/]cialis canadian pharmacy[/url] [url=http://buybenicar.site/]buy benicar[/url] [url=http://capoten.us/]capoten[/url] [url=http://citalopram2011.top/]citalopram 40mg[/url] [url=http://clomid-online.science/]buy clomid online pharmacy[/url]

Adaugă un comentariu