Renault KWID Racer și Climber – Două concepte pregătite pentru India

În urmă cu câteva zile vă anunțam că un prototip KWID a fost zărit pe străzile din Germania în timpul unor teste. Astăzi, oficialii Renault vin cu vești noi.

Francezii au pregătit pentru Salonul Auto de la New Delhi din India două concepte bazate pe KWID. Primul dintre acestea se numește KWID Racer și adoptă un look ceva mai agresiv. Caroseria a fost modificată pentru a inspira sportivitate, jantele măsoară acum 18 inchi și folosesc anvelope noi. La interior, KWID Racer păstrează doar două locuri, bancheta din spate fiind scoasă pentru a face loc unui roll-cage. De asemenea, vedem scaune tip scoică și centuri de siguranță cu prindere în patru puncte. Iar pentru ca toate acestea să aibă sens, Renault a instalat pe KWID Racer și un volan sport.

Cel de-al doilea concept pregătit de Renault se numește KWID Climber și se adresează celor în căutare de aventură. Prototipul a primit o gardă la sol ceva mai mare și protecții suplimentare.

renault kwid climber (4)

De asemenea, Renault va prezenta și noul motor de 1,0 litri SCe care va fi instalat pe versiunea de producție KWID. Momentan, francezii nu au oferit detalii tehnice cu privire la noua unitate.

Renault KWID Racer și KWID Climber – Imagini video

Adaugă un comentariu