Revizie Dacia Logan – Cât te costă dacă folosești produse aftermarket

Mentenanța preventivă și reviziile făcute la timp reprezintă cheia succesului atunci când vine vorba de un automobil. De ce cele mai multe ori, fie nu avem posibilitatea financiară să realizăm o revizie corectă și completă, fie nu deținem timpul necesar.

După ce un vehicul a ieșit din perioada de garanție, multă lume alege să plece de la service-ul producătorlui și mai ales să treacă pe soluții aftermarket. Decizia aparține fiecărui posesor și de cele mai multe ori depinde de partea financiară. Întrucât majoritatea alege să meargă pe acestă soluție ceva mai ieftină, am decis că este momentul să concepem o rubrică permanentă în cadrul căreia vom afișa prețul total al unei revizii făcute cu produse aftermarket într-un service autorizat.

Suntem patrioți și așa cum era normal începem rubica cu Dacia Logan, modelul cu care producătorul de la Mioveni a revenit pe piața auto din Europa.

 

Revizie Dacia Logan 1.6 16V – Exemplu de calcul

[table id=511 /]

 

Revizie Dacia Logan 1.5 dCi – Exemplu de calcul

[table id=510 /]

Notă: În alegerea pieselor am verificat mai multe oferte ale unor magazine on-line și am făcut un preț mediu pentru producătorii consacrați. Pentru manoperă am procedat similar și am făcut o medie a prețului practicat de câteva service-uri mari.

Adaugă un comentariu