Seat Leon SC modificat de JE DESIGN

Casa de tuning germană JE DESIGN a pregătit un pachet exterior și un kit de performanță pentru Seat Leon SC. Versiunea în trei uși a modelului iberic este acum disponibilă cu un kit aerodinamic nou care imită fibra de carbon.

Vedem praguri noi, o fustiță pentru spoiler îmbunătățită, un difuzor de aer modificat și o evacuare cu patru terminații. Ecuația JE DESIGN se încheie cu un set de jante de 19 inchi și 10 spițe.

Pentru și mai multă dramă, portierele lui Seat Leon SC au acum deschidere verticală, în stilul celor folosite pe modelele Lamborghini.

seat leon sc by je design (5)

Aceia dintre clienți care vor ca look-ul agresiv să fie completat și de o dinamică mai bună pot opta pentru un sistem de suspenii cu trăsături sportive.

În urma unor modificări, motorul de 1,8 litri TSI produce 230 CP și 330 Nm, cu 50 CP și 80 Nm mai mult față de versiunea de serie. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 6,9 secunde, cu 0,3 secunde mai bine față de varianta standard.

Cei care au sub capotă un motor de 2,0 litri TDI pot opta și ei pentru un kit de performanță. Acesta aduce cu sine 220 CP și 450 Nm, cu 36 CP și 70 Nm mai mult față de varianta obișnuită. În plus, accelerația 0 – 100 km/h are loc acum în 7,2 secunde.

Adaugă un comentariu