Sebastien Ogier a semnat cu M-Sport

La finalul acestui sezon din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, Volkswagen a anunțat oficial că se retrage. Odată cu retragerea echipei, piloții au rămas și ei pe tușă. Însă nu pentru mult timp.

Conform presei din afară, Sebastien Ogier, francezul care a câștigat de patru ori titlul mondial, a semnat cu echipa M-Sport. Acesta va merge în sezonul 2017 alături de navigatorul Julien Ingrassia la bordul unui Ford Fiesta WRC. Informația a venit la câteva zile după ce M-Sport a prezentat noul material de competiției dedicat sezonului viitor.

Alături de Ogier, la M-Sport se întoarce și Ott Tanak, la pachet cu navigatorul său Martin Jarveoja.

2017-ford-fiesta-wrc-sebastien-ogier-m-sport-2

“Nu a mai rămas mult timp până la startul noului sezon, iar noi nu am stat foarte mult în noul Ford Fiesta WRC. Chiar și așa vom încerca să dăm ce avem mai bun. Suntem conștienți de provocări și pot vedea cum Malcolm și echipa lui își doresc succesul”, a declarat Ogier.

“Nu am ascuns niciodată faptul că-l vreau pe Ogier, iar acum este minunat să îl avem în echipă. Am muncit extrem de mult pentru a semna cu cei doi (Sebastien și Julien) și cred că Fiesta WRC este mașina cu care își pot apăra titlul obținut anul acesta”, a declarat Malcolm Wilson, directorul M-Sport.

Adaugă un comentariu