Skoda Kodiaq Sportline. În așteptarea lui RS

A trecut doar o zi de la prezentarea lui Skoda Kodiaq Scout, iar cehii vin să etaleze formele lui Kodiaq Sportline. Descrisă drept o variantă mai elegantă și mai dinamică față de versiunea de bază, Kodiaq Sportline bătătorește “asfaltul” până la debutul lui Kodiaq RS.

După cum probabil ați intuit, Skoda Kodiaq Sportline va fi prezentată în fața publicului în timpul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile în luna martie.

Din punct de vedere estetic, Kodiaq Sportline oferă o serie de accesorii vopsite în negru (grila radiatorului, barele pentru amararea portbagajului, carcasele oglinzilor exterioare), geamuri cu tentă și un spoiler spate cu accente argintii. Tot la exterior, cehii oferă standard jante de 19 inchi cu design special, iar opțional se pot comanda jante de 20 de inchi. Logo-ul Sportline se regăsește și el pe aripa față.

Skoda Kodiaq Sportline are la bază versiunea de echipare Ambition și oferă în plus scaune sport, tapițerie din Alcantara și cusături argintii. De asemenea, levierul schimbătorului de viteze a fost și el îmbrăcat în Alcantara, iar pedalele sunt acum din aluminiu.

Gama de motorizări include două unități pe benzină și o motorizare diesel în două variante de putere. Cehii vor oferi unitatea 1.4 TSI de 150 CP, pe cea 2.0 TSI de 180 CP, motorizarea 2.0 TDI de 150 CP sau 190 CP.