Skoda Superb Combi – Poze și detalii oficiale

Skoda a publicat în această dimineață primele imagini oficiale cu viitorul Superb Combi. Break-ul din Mlada Boleslav va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, iar comercializarea sa va debuta tot în luna septembrie a acestui an.

Conform oficialilor cehi, noua Skoda Superb Combi are un ampatament de 2,841 de mm, ceea ce se traduce prin și mai mult spațiu pentru interior. De exemplu, pasagerii din față au la dispoziție 995 de mm în zona capului, cu 15 mm mai mult față de versiunea din care derivă, în timp ce în spate, aceeași dimensiune a crescut la 1,001 mm.

skoda superb combi (2)

Pentru că avem în față un break, nu trebuie să uităm de volumul portbagajului. Astfel, noua Skoda Superb Combi se laudă cu 660 de litri de portbagaj, cu 27 de litri mai mult față de versiunea precedentă. Dacă bancheta spate se pliază, volumul ajunge până la 1.950 de litri.

Așa cum era normal, gama de motorizări a fost preluată de pe modelul din care derivă Superb Combi. Astfel, clienții vor putea alege între unități diesel și benzină cu puteri cuprinse între 120 CP și 280 CP. În standard, motoarele vor integra tehnologia de recuperare a energiei la frânare, dar și sistemul Start/Stop, pentru un consum de carburant mai mic cu 30 de procente față de vechiul Superb Combi.