smart Brabus este disponibil și în România

Începând cu 8 iulie, smart a deschis lista de comenzi pentru versiunea Brabus. Varianta poate fi comandată pe modelele fortwo, fortwo cabrio și forfour, iar primele livări sunt așteptate la finalul acestei luni.

Prețul de pornire pentru smart Brabus fortwo este de 19.866 de euro cu TVA. După cum deja știți, modelul dispune de o serie de modificări tehnice, îmbunătățiri ale exteriorului, dar și ale interiorului.

Sub capota lui smart Brabus se află motorul de 898 cmc care produce 109 CP și 170 Nm. Resursele sunt manageriate de transmisia sport Twinamic. Pentru un plus de senzații, smart Brabus integează și funcția race-start.

La nivel exterior, smart Brabus integrează inserții de culoare gri, jante Monoblock IX finisate în aceeași nuanțe și un difuzor spate ceva mai agresiv.

Totodată, smart pune la dispoziție pe versiunea Brabus și echiparea Xclusive. Noua variantă oferă scaune sport îmbrăcate în piele naturală și Nappa, un panou de bord cu mix de piele și materiale fabricate manual, un instrumentar de bord special și inscripții cu logo-ul Xclusive.

Adaugă un comentariu