SsangYong Korando primește un facelift în Coreea de Sud

Credem că oficialii SsangYong au învătat cum stă treaba cu designul și vin pe piață cu mașini din ce în ce mai atrăgătoare. Spre exemplu, Tivoli și Tivoli XLV sunt două modele apreciate de publicul european, iar în curând, și Korando facelift o să fie pe placul piețelor de pe Bătrânul Continent.

Pentru început, SsangYong a prezentat faceliftul pentru Korando doar în Coreea de Sud. Debutul comercial va avea loc în perioada imediat următoare, iar în Europa ar urma să debuteze în primăvară.

Zona frontală a lui Korando facelift integrează acum o grilă mult mai agresivă, blocuri optice mai generoase, dar și proiectoare de ceață supradimensionate. În plus, spoilerele față și spate vin și ele cu modificări estetice.

ssangyong korando facelift

Interiorul a fost și el transformat radical. Volanul este nou, ceasurile de bord integrează acum și un display, iar sistemul de infotainment beneficiază de un ecran tactil de 7 inchi. Pentru moment, oficialii SsangYong nu au oferit detalii despre motorizările din Europa, dar ne așteptăm să găsim aceleași propulsoare pe care le putem bifa în gama Tivoli.

Sursa | IAB

Adaugă un comentariu