SsangYong XAVL Concept, imagini teaser cu un viitor SUV cu 7 locuri

SsangYong a publicat primele imagini teaser cu viitorul XAVL Concept, prototip care va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Numele conceptului este un acronim pentru eXciting Authentic Vehicle Long, iar oficialii SsangYong spun că designul a fost inspirat de modelul Korando din anii ’90.

Acesta ar urma să îmbine avantajele unui SUV cu cele ale unui monovolum. În plus, conceptul promite să ofere șapte locuri.

Din imaginile teaser vedem cum liniile conceptului XAV au fost duse la un nou nivel mulțumită influențelor retro ale lui Korando. Interiorul afișează un ecran modern de dimensiuni generoase, iar butoanele fizice clasice au fost înlocuite cu comenzi întegrate în cadrul sistemului de infotainment.

Totodată, SsangYong promite și o serie de elemente de siguranță și asistare a șoferului. Gama de motorizări încă nu a fost anunțată, dar ne așteptăm să vedem atât unități pe benzină, cât și motoare diesel. Versiunea de serie a lui SsangYong XAVL Concept ar urma să debuteze undeva în anul 2020.

Adaugă un comentariu