Studiu: Tableta este cel mai eficient mod pentru a tine copiii ocupati in timpul calatoriilor lungi

Este prima vacanta pe care o vei petrece cu copilul tau, iar kilometri pe care ii ai de parcurs cu siguranta isi vor spune cuvantul asupra starii tale. La oboseala acumulata in timpul sofatului se aduna si cea creata de copil. Oare cum poti avea cateva momente de liniste atunci cand alegi sa mergi cu masina in concediu?

Un studiu realizat de o serie de cercetatori angajati de Disney a scos la iveala ca peste 80% dintre parintii care pleaca in calatorii lungi alaturi de copii aleg sa le ofere acestora o tableta. Din cei 5.000 de britanici care au luat parte la studiu, mai bine de jumatate dintre acestia spun ca obtin pana la o ora de liniste cu ajutorul acestui gadget.

Prin comparatie, doar o cincime dintre cei chestionati au spus ca obtin aceeasi perioada de timp de liniste fara sa apeleze la jocuri si aplicatii pe tableta, iar 14% spun ca jocurile traditionale inca isi fac treaba.

Mai mult decat atat, cercetatorii au spus ca mai bine de doua treimi dintre copii cer sa se joace pe tableta si pe telefoanele inteligente atunci cand calatoresc cu masina.

Via | TheTelegraph

Adaugă un comentariu