Subaru Impreza n-a murit! Poze și detalii cu noua generație

Subaru a reușit să muște din plin din piața auto din SUA, motiv pentru care producătorul nipon se concentrează pe satisfacerea plăcerilor publicului de peste Ocean. Pentru a crește în fața americanilor, Subaru a decis să lanseze noua generație Impreza în cadrul Salonului Auto de la New York.

Cea de-a cincea generație Impreza are la bază o platformă nouă, iar sub capotă vom găsi o versiune revizuită a motorului boxer de 2,0 litri. Acum, unitatea beneficiază de injecție directă și produce cu 4 CP mai mult față de vechea generație. Din păcate, valorile oferite de japonezi fac referire la piața din SUA, motiv pentru care așteptăm și un comunicat dedicat publicului din Europa. Și pentru că tot am adus în discuție Bătrânul Continent, aici Subaru sigur va sosi și cu versiuni echipate cu motoare diesel.

2016 subaru impreza new york (11)

Atât Impresa sedan, cât și Impreza hatchback au un design inspirat de conceptele cu aceleași nume prezentate în urmă cu un an. În SUA, noua generație Impreza va ajunge pe piață la finalul anului, în timp ce publicul din Europa va avea de așteptat până în 2017.

Adaugă un comentariu