Surprize, surprize. Renault lansează noul Megane Sedan

Renault a revenit la gânduri mai bune și a pregătit o surpriză pentru toți fanii. Francezii lansează noua generație a lui Megane Sedan, versiune care face parte din strategia nouă a producătorului din Hexagon.

Din punct de vedere estetic, Renault Megane Sedan se laudă cu o siluetă dinamică și totodată elegantă. Proporțiile bine echilibrate și zona frontală deja ușor de recunoscut, îl înscriu pe Megane Sedan în gama vehiculelor plăcute ochiului. Zona posterioară este dominată de stopurile de dimensiuni mari care se prelungesc extrem de mult pe capacul portbagajului.

2016 renault megane sedan (9)

Conform oficialilor francezi, spațiul pentru pasagerii din spate este unul foarte generos, iar portbagajul are o capacitate de 508 litri.

Interiorul lui Renault Megane Sedan este preluat de pe Talisman. Obsevăm ceasurile de bord care acum sunt afișate pe un ecran de 7 inchi, un display tactil de 8,7 inchi care facilitează comunicarea pasagerilor cu sistemul R-Link 2. Totodată, francezii au pregătit un head-up display color și o serie de sisteme de asistare a șoferului.

2016 renault megane sedan (8)

În dreptul motorizărilor, Renault promite două unități pe benzină și trei diesel.

Fanii propulsoarelor pe benzină vor putea alege între unitatea SCe 115 sau cea TCe 130, în timp ce iubitorii motoarelor diesel pot opta pentru dCi 90, dCi 110 și dCi 130. În funcție de motorul ales, Renault oferă cutii de viteză manuale cu cinci sau șase rapoarte sau transmisia EDC cu șase sau șapte trepte.

Noua generație Renault Megane Sedan va fi asamblată la uzina din Bursa, Turcia și va fi comercializat în peste 20 de țări. România face parte din acest grup.

Adaugă un comentariu