Tesla angajează în România! Când va ajunge marca americană în țară

Tesla și-a exprimat indirect decizia de a debuta și în România, printr-o serie de anunțuri de angajare. Iată care sunt posturile căutate.

Citește și:

Tesla pregătește lansarea unui model compact pentru piața europeană

Demonstrație: Tesla Model X poate fi furată cu un software de 200 de dolari

Tesla va fi inclusă în indicele S&P 500

Mașinile Tesla vor putea fi achiziționate în România prin programul Rabla Plus, printre noutățile pe care le-am aflat la Sustainable Mobility Forum 2020

Tesla a „anunțat’ că va veni și în România, printr-o serie de anunțuri de angajare pentru diferite posturi, publicate pe site-ul său. Lipsa unui comunicat oficial prin care să-și anunțe debutul pe piața de la noi din țară este cauzat de lipsa unui departament de comunicare, decizie pe care producătorul american a făcut-o anul acesta.

Posturile căutate sunt pentru municipiul București, acolo unde Tesla își va deschide un showroom și cel mai probabil un service. Sunt puse la bătaie cinci posturi: manager de reprezentanță, consultant, manager de service și două posturi de mecanic.

În 2021 vom avea, deci, Tesla în România. Românii care vor să-și achiziționeze însă un model Tesla folosindu-se de subvențiile de la stat (programul Rabla) o pot face de pe acum.

Adaugă un comentariu