Toyota RAV4 facelift rupe audiența de la New York

Salonul Auto de la New York este în plină desfășurare, iar Toyota este unul dintre producătorii care a ales să vină în SUA cu o premieră internațională. Vorbim despre Toyota RAV4 facelift, model anticipat în urmă cu câteva săptămâni de o serie de imagini teaser.

Așa cum era de așteptat, noua Toyota RAV4 facelift adoptă noul limbaj de design al mărcii care poate fi regăsit pe Avensis și Auris.

Zona frontală are acum o grilă ceva mai discretă, un spoiler ușor restilizat, blocuri optice alungite, în timp ce posteriorul a primit un spoiler nou. Jantele au și ele un design nou, iar gama de culori pentru caroserie a crescut considerabil.

toyota rav4 facelift (17)

Pentru interior, japonezii au pregătit materiale mai bune, un schimbător de viteze nou, spații de depozitare suplimentare și un instrumentar de bord îmbunătățit.

Pentru moment, oficialii niponi încă nu au oferit detalii cu privire la gama de motorizări.

 

Toyota RAV4 Hybrid

Alături de convenționalul RAV4 facelift, Toyota a venit și cu versiunea hibridă.

Botezată sugestiv RAV4 Hybrid, crossover-ul japonez integrează un sistem de propulsie care adoptă un propulsor convențional de 2,5 litri, un motor electric și o cutie eCVT. Sistemul de tracțiune poată denumire de Electronic On-Demand All-Wheel-Drive System.