VATH duce puterea lui Mercedes-Benz GLA 45 AMG la 446 CP

Casa de tuning germană VATH a pregătit un pachet de exterior și unul de performanță pentru Mercedes-Benz GLA 45 AMG. Din punct de vedere estetic, crossover-ul german vine cu o serie de elemente din fibră de carbon, cu un spoiler față revizuit, cu un difuzor de aer îmbunătățit și cu un eleron discret.

De asemenea, clienții pot opta pentru jante finisate în negru cu un diametru de 20 de inchi, în timp ce garda la sol poate fi micșorată cu 30 de milimetri.

mercedes-benz gla 45 amg by vath (9)

La interior, VATH oferă un volan sport îmbrăcat în piele și accesorii din fibră de carbon sau lemn. De asemenea, covorașele au fost înlocuite cu unele noi, iar pedalele sunt din aliaj.

Sub capotă, motorul de 2,0 litri turbo dezvoltă acum 395 CP și 485 Nm. Nemții nu au anunțat valoarea pentru sprintul 0 – 100 km/h, însă au comunicat viteza maximă atinsă în noile condiții: 280 km/h. Iar dacă aceste valori nu sunt suficiente, nemții de la VATH vin și cu o versiune hardcore. Pachetul de performanță se numește V45RS și duce puterea motorului până la 446 CP și 539 Nm.

Adaugă un comentariu