Viitorul Renault Megane RS va avea tot tracțiune față și peste 300 CP

În urmă cu câteva luni, un apropiat al Renaultsport a declarat că viitorul Megane RS ar putea avea tracțiune integrală. Ei bine, zilele acestea, Patrice Ratti, șeful Renaultsport a venit și a clarificat lucrurile.

Modelul nu va beneficia de tracțiune integrală, francezii urmând să rămână fideli tracțiunii față. Modelul va beneficia de direcție integrală și de un motor capabil să ofere peste 300 CP. În aceste condiții, viitoarea generație Renault Megane RS va încerca să recupereze coroana de pe Nurburgring dedicată mașinilor cu tracțiune față.

În prezent, cel mai rapid tur a fost realizat de Volkswagen Golf GTI Clubsport S. Tot în cadrul aceluiași interviu, Patrice Ratti a spus că și actualul Megane RS ar putea să bată acel timp cu câteva modificări. Însă francezii nu se grăbesc și vor să lase această onoare pentru noua generație Megane RS.

Conform aceluiași oficial, viitoarea generație a hothatch-ului ar putea primi o cutie manuală, însă transmisia EDC cu siguranță o să facă parte din ofertă.

Via | Autoexpress

Adaugă un comentariu