Volkswagen Arteon – Înlocuitorul lui CC își arată straiele

Așa cum ne-a obișnuit, Volkswagen a ținut o conferință de presă inaintea debutului Salonului Auto de la Geneva. Cu această ocazie, nemții au ridicat “misterul” de pe noul Arteon.

Gândit ca un înlocuitor pentru CC, modelul producătorului din Wolfsburg a luat forma unui coupe cu patru portiere. Zona frontală diferă complet față de cea pe care o știam de la clasicul Passat. Privit din profil, Arteon are o siluetă plăcută, cu o zonă posterioară plonjată.

Noul Volkswagen Arteon mizează pe sportivitate, iar acest lucru îl deducem și din noile dimensiuni. Arteon este mai lung cu 9,4 centimetri, mai lat cu 4 centimetri și mai scund cu 2,8 centimetri, toate acestea valori fiind raportate la Passat.

La interior, noul Volkswagen Arteon mizează pe atuurile expuse până în prezent de Passat. Vedem același intrumentar de bord, dar și aceeași consolă centrală dominată de ecranul tactil.

Volkswagen Arteon – Gama de motorizări

Sub capotă, Volkswagen Arteon va fi oferit cu noul motor de 1,5 litri TSI de 150 CP. De asemenea, iubitorii motoarelor pe benzină pot alege un 2.0 TSI de 190 CP sau 280 CP. Dacă preferi motorizările diesel, Arteon va fi oferit cu un 2.0 TDI de 150, 190 sau 240 CP. Tracțiunea integrală o să facă parte din oferta germanilor.

Adaugă un comentariu