Volkswagen: Viitorul Polo va fi „benchmark în segment”

Viitorul VW Polo va intra în producție luna viitoare, iar primele imagini au apărut deja în mediul online. Noul model va oferi sisteme avansate de asistență și conectivitate și va ataca frontal Fiesta, despre care Ford că este „cea mai avansată tehnologic mașină de clasă mică’.

Herbert Diess, șeful mărcii VW, a declarat în luna martie că viitorul Polo va fi benchmark-ul segmentului său, fără să ofere mai multe detalii despre noul model. Este de așteptat că VW Polo va introduce, printre altele, unitatea multimedia cu suport Apple CarPlay și Android Auto care a debutat recent pe Golf.

Viitorul VW Polo va folosi aceeași versiune a platformei MQB ca și recent-lansatul SEAT Ibiza. Va fi, prin urmare, mai lungă și mai lată decât modelul aflat în prezent pe piață, ceea ce-i va permite să ofere mai mult spațiu interior pentru pasageri și bagaje.

În ceea ce privește motorizările, este de așteptat ca opțiunile să fie mai restrânse. Marca germană va oferi în viitor mai puține motorizări, fiind constrânsă să reducă semnificativ costurile, în urma scandalului Dieselgate.

Debutul viitorului VW Polo va fi în septembrie, la Salonul de la Frankfurt, urmând ca vânzările să înceapă la scurtă vreme după acest, dar la câteva luni după noua Fiesta.

via | autonews.com

Adaugă un comentariu