Volkswagen Transporter T6 – Poze și detalii oficiale

Volkswagen a prezentat noul Transporter T6, van-ul care încă de la începutul vieții a reușit să facă furori pe orice piață a fost comercializat.

Așa cum era normal, VW a păstrat rețeta succesului, iar Transporter T6 are același look simplu de recunoscut.

 

Volkswagen Transporter T6 – Exterior

La nivel estetic vedem o grilă nouă, blocuri optice angulare și prize de aer ceva mai generoase. Zona posterioară este dominată de spoilerul restilizat și de capota portbagj, ușor modificată.

 

Volkswagen Transporter T6 – Interior

La interior, Volkswagen Transporter T6 a primit accesorii din materiale mai bune, un design nou și elemente metalice. În plus, observăm și sistemul de infotainment care funcționează cu ajutorul unui ecran de 6,33 inchi. Acesta din urmă integrează și senzori de proximitate.

volkswagen transporter t6 (12)

În dreptul tehnologiilor de top, Transporter T6 dispune de un hayon operat electric, de șasiu adaptiv DCC, de cruise control adaptiv și de un sistem de monitorizare capabil să opereze frânele și să minimizeze efectele unui eventual impact.

 

Volkswagen Transporter T6 – Motorizări

Sub capotă, Volkswagen Transporter T6 va putea fi echipat cu motorul de 2,0 litri TDI care va fi oferit în patru versiuni de putere: 84 CP, 102 CP, 150 CP și 204 CP. Cei care preferă benzina, pot opta pentru un 2,0 litri de 150 CP sau 204 CP. Conform producătorului german, toate unitățile vor fi dotate cu sistemul Start-Stop.

 

Volkswagen Transporter T6 – Ediție specială Generation SIX

Pentru a celebra lansarea noii generații, Volkswagen a pregătit și o ediție specială. Botezată Volkswagen Generation SIX, aceasta are la bază versiunea Multivan Comfortline și beneficiază de blocuri optice cu LED-uri, de geamuri cu tentă și de accesorii suplimentare cromate. În plus, clienții vor putea opta și pentru o caroserie în două nuanțe, dar și pentru jante de 18 inch cu aspect retro.

Adaugă un comentariu