4 lucruri pe care le au în comun mașinile și femeile, în viziunea bărbaților

Când vine vorba de comparația dintre femei și mașini, reprezentantele sexului frumos sunt întotdeauna nemulțumite. “De ce să fim comparate cu un morman de fiare?”, se întreabă pe bună dreptate acestea. Ei bine, între femei și automobile există multe lucruri în comun, în viziunea bărbaților. Iată cinci dintre acestea:

1. Ambele sunt adorate de bărbați

E clar că bărbații nu ar putea trăi fără femei, iar masculii secolului al XXI-lea nu ar putea viețui fără femei și fără mașini. De multe ori, pentru a intrat în grațiile unei femei, un bărbat e în stare de orice. La fel și pentru automobilul său.

2. Ambele sunt costisitoare

Un bărbat care are acasă o soție și în garaj o mașină e mult mai sărac decât ar fi dacă ar trăi de unul singur. Reprezentantele sexului frumos vor haine, cosmetice sau excursii, în timp ce automobilele au nevoie de reparații, combustibil sau consumabile.

3. Ambele sunt considerate avuție

În folclorul popular românesc există o vorbă: “Femeia și mașina nu se împrumută”. E evident ce înseamnă ele pentru un mascul alfa.

4. Cu cât au mai multe opțiuni, cu atât sunt mai bune

O mașină, cu cât are mai multe opțiuni, cu atât e mai performantă și mai dorită. O femeie, cu cât e mai dotată fizic și intelectual, cu atât este mai valoroasă și, evident, mai dorită.

Adaugă un comentariu

Articole similare