5 persoane publice de la noi care au murit în accidente de mașină

Străzile din România sunt adevărate capcane pentru șoferi. De-a lungul timpului, multe persoane publice de la noi și-au găsit sfârșitul în tragice accidente rutiere. Iată 5 dintre acestea:

1. Laura Stoica (39 de ani)

Cântăreața Laura Stoica a murit pe 9 martie 2006. Aceasta se întorcea de la un recital alături de logodnicul ei, Cristian Mărgescu, când mașina pe care bărbatul o conducea, un Renault Clio, s-a izbit de o Dacia Papuc ce venea de pe contrasens. Vedeta pop era însărcinată și urma să devină mamă.

laura

2. Teo Peter (50 de ani)

Basistul formației Compact a murit într-un accident rutier groaznic, după ce mașina unui sergent american a intrat frontal în taxiul în care se afla artistul la o intersecție din București. Șoferul vinovat nu a fost niciodată pedepsit.

teo_peter

3. Doina (33 de ani) și Ion Aldea Teodorovici (38 de ani)

Doina şi Ion Aldea Teodorovici şi-au găsit sfârşitul, în noaptea de 29 spre 30 octombrie 1992. Mașina în care se aflau cei doi s-a izbit de un copac, în dreptul localității Coșăreni. Alți doi pasageri care se aflau în automobil au scăpat cu viață.

aldea

4. Cristian Nemescu (27 de ani) și Andrei Toncu (28 de ani)

În noaptea de 24 spre 25 august 2006, regizorul Cristian Nemescu şi inginerul de sunet Andrei Toncu au murit pe loc în urma unui accident produs în zona Eroilor din Capitală. Vinovat de tragedie a fost un cetăţeanul britanic Ali Imran, care a trecut pe roşu şi a intrat în intersecţie cu peste 140 de kilometri pe oră. Imran a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare.

nemescu

5. Romica Puceanu (69 de ani)

Romica Puceanu a murit pe 24 octombrie 1996. “Regina muzicii tigănești”, așa cum era supranumită, a decedat la câteva zile după un accident rutier petrecut în 19 octombrie. Un șofer a acroșat microbuzul în care se afla artista.

romica

Citește și: “5 celebrități de la ei care au murit în accidente de mașină”

Articole similare