Mercedes-Benz G500 4×4² personalizat pe gustul unei vedete americane

Până la apariția noii generații a lui G500 4×4², varianta hardcore a off-roaderului german rămâne mai capabilă decât actualul G-Class.

Vedetele sunt la curent cu industria auto, chiar dacă nu sunt specializate în aspectul tehnic, iar multe persoane celebre de peste Atlantic achiziționează modele exotice pe care le personalizează după bunul plac. Nu toate lucrările comandate la casele de tuning americane au un rezultat care să poată fi considerat de 'bun gust' de către orice pasionat auto, iar asta se aplică în mod special la vehiculele deținute de vedete.

În cazul de față, celebra Kylie Jenner a cumpărat un G500 4×4² pe care l-a vopsit în aceeași nuanță de portocaliu pe care o are și Lamborghini-ul său, un Aventador SV Roadster. G-Class-ul este echipat și cu jante de 24 de inch realizate de Forgiato.

Respectivele jante au o lățime de 14 inch și au fost personalizate de West Coast Customs, un atelier cunoscut în SUA pentru creațiile sale excentrice și polarizante. Jantele sunt echipate cu anvelope de 37 de inch și au spițele vopsite în aceeași nuanță cu cea a caroseriei, în timp ce buza fiecărei jante este vopsită în negru. Cel mai probabil, mezina familiei Jenner apreciază în mod deosebit contastul dintre portocaliu și negru.

DECIZIE RADICALĂ la SKODA! Cehii nu mai vând în ROMÂNIA cea mai iubită versiune

Ultima ispravă a lui Ion Țiriac! Cum a reacționat Simona Halep?

SUPER OFERTĂ la ANAF: Uite ce poți cumpăra luna asta!

Încă o veste CRUNTĂ pentru șoferii români! Vin noi scumpiri!

Adaugă un comentariu