Sylvester Stallone își vinde SUV-ul ultraluxos. Costă cât un Bentley

Fanii cu bani ai lui Sylvester Stallone pot cumpăra limuzina actorului, un Cadillac Escalade modificat la comandă.

Citește și:

Dacia 1300 „cu dotări de limuzină’ este de vânzare. Iată cu ce se laudă

Limuzina similară cu cea utilizată de Vladimir Putin poate fi comandată

7 lucruri mai puțin cunoscute despre limuzina în care a fost ucis John Fitzgerald Kennedy

Cei care sunt în căutarea unei mașini care să te facă să te simți ca un superstar au acum ocazia să cumpere una chiar deținută de unul: Sylvester Stallone își vinde Cadillac-ul Escalade.

Așa cum te-ai fi așteptat, nu este un „simplu’ Escalade de 100.000 $, ci un exemplar făcut la comandă de către Becker Automotive Design, specialiști în conversii. Din atelierele lor ies mașini blindate atât cu armură cât și cu dotări ultraluxoase.

Spre exemplu, în cazul Escalade-ului deținut de Stallone, amapatamentul a fost mărit cu jumătate de metru, ceea ce se traduce, firește, prin mai mult spațiu la interior. Suficient de mult încât în spatele șoferului să încapă și două fotolii orientate contra direcției de mers.

Toate scaunele de la interior sunt operate electric și dispun de suporturi pentru gambe, pentru maximum de confort în călătorie. Tot la capitolul confort contribuie și mesele retractabile din lemn de frasin japonez, care pot transforma habitaclul lui Escalade într-un birou mobil. Rețelistica este asigurată de un router foarte performant. Și dacă preferi să te joci sau să te uiți la televizor în timpul călătoriei, SUV-ul dispune și de un smart TV cu LCD, retractabil, cu diagonală de 43 de inch (110 cm). Draperiile electrice și barul fac parte, de asemenea, din dotările acestui ultraluxos Escalade.

Sub capotă, SUV-ul nu a suferit modificări, așa că șoferul are la pedală un pic mai mult de 420 de cai-putere, proveniți de la un V8 de 6,2 litri.

Modelul de nou a costat 409.000 $, deci cei 350.000 $ ceruți de proprietar reprezintă o ofertă bună, având în vedere condiția impecabilă în care se află mașina.

Adaugă un comentariu