Povestea “dezgolitului” calendar Pirelli

Calendarul Pirelli este un calendar erotic italian cunoscut pe plan internațional. Primul număr a apărut în anul 1964 și calendarul a ajuns rapid celebru în întreaga lume datorită nudității, deși acesta are menirea să facă publicitate pentru anvelopele mărcii italiene.

An de an, calendarul reunește cei mai apreciaţi fotografi şi cele mai în vogă modele şi celebrităţi. De-a lungul vremii, calendarul în care apar femei dezbrăcate și-a surprins mereu fanii cu lucruri inedite. De exemplu, în 2013, acesta a venit cu o premieră: a fost primul număr în care nuditatea a lipsit cu desăvârşire.

Anul acesta, în calendarul anvelopelor italiene a apărut pentru prima dată un model cu forme generoase, Candice Huffine, în vârstă de 29 de ani.

Ce vedete au apărut?

Anii au trecut și în indicatorul lunilor au apărut nume celebre ca Gisele Bündchen, Heidi Klum, Cindy Crawford, Jennifer Lopez, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Kate Moss, Naomi Campbell sau, mai nou, Serena Williams, cea care va apărea în ediția din 2016.

pirelli1

Printre locațiile alese de celebri fotografi s-au numărat Mallorca (prima ediție), Coasta de Azur, Jamaica, New York, Seychelles sau Paris. Între 1975 și 1983 activitatea calendarului a fost suspendată din pricina problemelor economice.

Adaugă un comentariu

Articole similare