Ronnie O’Sullivan, seară specială de snooker dedicată fostului comentator Marius Ancuța. Autobild îți oferă 20% reducere la achiziționarea biletelor

Ronnie, campion mondial, va juca la Bucuresti un meci cu multipla campioana mondiala: Reanne Evans. De asemenea, doi jucatori romani vor avea sansa sa joace cate un frame cu Ronnie OSullivan. Meciul nu va fi televizat asa ca organizatorii vor oferi spectatorilor doua evenimente unice: unul de la ora 13:00 si altul la ora 19:00.

De 5 ori campion mondial, Ronnie OSullivan, și-a anunțat revenirea la București pentru un eveniment special: o seară dedicată fostului comentator Marius Ancuța, decedat anul trecut. Citeşte întreaga ştire: Cel mai mare jucător de snooker din istorie, Ronnie OSullivan, revine în România în octombrie.

Evenimentul va fi organizat în memoria lui Marius Ancuța, cel mai cunoscut comentator de snooker din România, care a murit în urmă cu un an, la vârsta de 50 ani. Comentatorul celor mai importante evenimente din snooker pentru Eurosport a fost un pion important în popularizarea acestui sport în România.

De profesie medic stomatolog, Marius Ancuţa a devenit în martie 2016 primul antrenor român de snooker acreditat de World Profesional Billiards and Snooker Association.

Ronnie e de 5 ori campion mondial, în 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013, și a fost unul dintre jucătorii pe care Ancuța îi aprecia foarte mult. De precizat că OSullivan a reușit în carieră 1009 breakuri de peste 100 de puncte, de departe cele mai multe din istoria snookerului. Pe locul 2 e Stephen Hendry, scoțianul retras, cu 775 de breakuri.

Folosește codul promoautobild când cumperi biletele, pentru a beneficia de 20% reducere. Biletele pot fi achiziționate de aici – https://www.eventim.ro/ro/bilete/ronnie-osullivan-bucuresti-circul-metropolitan-534251/event.html

Adaugă un comentariu