Fiat Fullback – Versiunea italiană a lui Mitsubishi L200 a debutat în Dubai

Fiat a prezentat noul pick-up Fullback în cadrul Salonului Auto de la Dubai, eveniment care se desfășoară în perioada 10 – 14 noiembrie. De fapt, modelul producătorului italian este un Mitsubishi L200 rebranduit.

Noul Fiat Fullback va fi disponibil în patru variante constructive: Cabină Simplă, Cabină Dublă, Cabină Extinsă și Autoșasiu. Conform oficialilor italieni, pick-upul va fi oferit în trei versiuni de echipare, iar dimensiunea acestuia variază în funcție de varianta aleasă. 5.155 de mm pentru Fullback cu Cabină Simplă, 5.257 de mm pentru varianta cu Cabină Extinsă și 5.285 de mm în cazul versiunii cu Cabină Dublă.

2016 fiat fullback (4)

Fiat Fullback are o capacitate de încărcare de 1.100 de kilograme și poate tracta până la 3.000 de kilograme. Fiat Fullback impresionează și prin raza de bracare de 5,7 metri, în cazul variantei cu tracțiune spate, respectiv 5,9 metri pentru versiunea cu tracțiune integrală.

În Europa, pick-upul italian va fi echipat cu motorul diesel de 2,4 litri care oferă 150 CP sau 180 CP. Acesta este cuplat la o cutie manuală cu șase rapoarte sau la una automată în cinci trepte. Conform oficialilor, noul Fullback va ajunge în România în al doilea trimestru al anului viitor. În momentul lansării, acesta va fi disponibil în versiunea cu cabină dublă și în compania propulsorului de 180 CP. Acesta va putea fi cuplat la oricare dintre cele două transmisii aminitite mai sus și va putea fi comandat și alături de tracțiunea integrală.

Adaugă un comentariu