SEAT Ibiza are o nouă generație. Poze și detalii oficiale cu modelul iberic

SEAT a publicat seara trecută primele poze oficiale, dar și detaliile cu privire la noua generație Ibiza. Modelul preia liniile de design pe care le-am tot văzut în cazul lui Leon, iar sub caroserie se ascunde platforma modulară MQB A0, aceeași arhitectură care stă la bază modelelor subcompacte din cadrul grupului Volkswagen. Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment programat pentru începutul lunii martie.

Cea de-a cincea generație SEAT Ibiza promite dimensiuni îmbunătățite și mai mult spațiu dedicat pasagerilor. Modelul iberic are un ampatament mai mare cu 9,5 centimetri, iar de această valoare vor profita din plin pasagerii din spate. Portbagajul are și el un volum de 355 de litri, cu 63 de litri mai mult față de generația anterioară.

Pentru fanii versiunilor cu trei uși, SEAT are o veste proastă: Ibiza va miza doar pe varianta cu cinci portiere. Noua generație a modelului SEAT va fi oferit în patru niveluri de echipare: Reference, Style, FR și Xcellence.

Așa cum era de așteptat, SEAT Ibiza a făcut un pas în față în ceea ce privește sistemele de siguranță și de asistare a șoferului. Ibericii au montat un sistem de frânare automată de urgență, rulare autonomă în traficul aglomerat, cameră pentru mersul cu spatele și cruise control adaptiv.

Interiorul lui SEAT Ibiza este dominat de ecranul de 8 inchi al cărui sistem de infotainment este compatibil Apple CarPlay și Android Auto. Tot la interior, clienții se vor bucura de serviciile unui sistem audio semnat de Beats.

SEAT Ibiza – Motorizări

Sub capota lui SEAT Ibiza, spaniolii vor oferi un motor diesel în trei versiuni de putere (80 CP, 95 CP și 115 CP) și două motorizări pe benzină. Avem un 1,0 TSI de 95 CP sau 115 CP și un 1.5 TSI de 150 CP. Unitățile vor putea fi cuplate la transmisii manuale cu cinci sau șase rapoarte sau la cutii automate cu 7 trepte.

Adaugă un comentariu