Ministrul Transporturilor: Transalpina este in situatia unui “copil orfan”. Este deschisa, dar cu statut de drum in lucru

DN 67 C sau Transalpina este unul dintre cele mai spectaculoase sosele din Europa, insa autoritatile au intampinat ceva probleme anul acesta in exploatarea sa.

“Transalpina este deschisa. Atata doar ca e un statut de drum in lucru, adica cu restrictiile de rigoare, atentionat fiecare sa umble cu grija acolo ca nu-s finalizate chiar toate chestiunile”, a raspuns Ioan Rus cu privire la starea actuala a DN 67 C.

Ioan Rus, Ministrul Transporturilor, a declarat pentru Mediafax ca in prezent, Transalpina este ca un “copil orfan”, intrucat acesta nu a fost preluat de catre CNADNR de la constructor, iar acesta din urma ar fi in faliment sau preluat de o firma aflata in insolventa.

Citeste si: Englezii de la Evo au vrut sa vada daca Transfagarasan este cel mai frumos drum din lume

“Transalpina este in situatia de copil orfan. Adica ea nu a fost preluata de catre CNADNR de la constructor, constructorul e in faliment sau nu stiu exact cum e, a fost preluat de o firma de insolventa, o prima firma de insolventa a renuntat, aia si-au dat demisia din insolventa si a luat-o a doua (…). Transalpina e un copil orfan, nu are tata, nu are mama in acest moment si incercam sa vedem prin serviciile de protectie sociala, de asistenta, de casa copilului sa-i gasim o solutie in acest moment. Asta e adevarul adevarat”, a completat Ministrul Mediului.

Via | Mediafax

 

 

Adaugă un comentariu