Chevrolet are reduceri de pret

Reducerile de pret si ofertele speciale pentru automobilele Chevrolet de mai jos sunt valabile in limita stocului disponibil, pana la 30 septembrie 2009.

Chevrolet Spark este disponibil cu preturi incepand de la 4.867 Euro (cu TVA), cu prima de casare inclusa. Pentru 5.530 Euro (cu TVA) si prima de casare inclusa, Spark include aer conditionat, ABS, airbag sofer, geamuri electrice fata, servodirectie si inchidere centralizata.

Chevrolet Aveo Sedan include pe lista de dotari ABS, servodirectie, geamuri electrice față și radio CD cu MP3. Pretul este de 6.633 Euro (cu TVA) și prima de casare inclusa. Chevrolet Aveo Sedan 1.4i 101 CP, echipat cu aer conditionat, geamuri electrice fata, ABS, dublu airbag, radio CD MP3, inchidere centralizata cu telecomanda, coloana de directie si scaun sofer reglabile pe inaltime si servodirectie are un pret de 7.585 Euro (cu TVA), cu prima de casare inclusa.

Chevrolet Aveo 5 usi 1.4i 101 CP, echipat cu aer conditionat, ABS, radio CD MP3, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, servodirectie, volan ajustabil pe inaltime, oglinzi electrice si incalzite poate fi achizitionat la un pret de 7.767 Euro (cu TVA), cu prima de casare inclusa.

Chevrolet Lacetti WTCC are pret redus, in limita stocului disponibil. In versiune de motorizare 1.4i 95 CP, Lacetti 5 usi WTCC include aer conditionat, ABS, radio CD MP3, dublu airbag, airbaguri laterale, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, faruri ceata, coloana de directie reglabila pe inaltime, cotiera centrala fata si kit WTCC (praguri laterale, eleron, teava de esapament cromata, extensie bara fata si spate). Pretul de achizitie este de 8.910 Euro (cu TVA), cu prima de casare inclusa.

Chevrolet Captiva 2.0 Diesel 150 CP 4×4 este disponibil prin leasing cu o reducere de 16%, intr-un stoc limitat, pana la 30 septembrie. Echiparea standard include aer conditionat automat, ESC, TCS, ABS, EBD, 6 airbaguri, radio CD MP3 si 6 boxe, geamuri electrice fata si spate, oglinzi incalzite, reglabile si rabatabile electric, jante aliaj de 17 inci, proiectoare de ceata si senzori de parcare, computer de bord si cruise control, control sistem audio pe volan. Pretul de achizitie este de 21.186 Euro, cu TVA inclus.

Chevrolet Cruze dispune in echiparea standard, printre altele, de aer conditionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, ESC+TCS, geamuri electrice fata, oglinzi electrice cu incalzire, radio CD MP3, inchidere centralizata cu telecomanda. Pretul este de 10.700 Euro (cu TVA), cu prima de casare inclusa.

Adaugă un comentariu

Articole similare