Oferta speciala SUBARU FORESTER

Modelul Forester este disponibil acum in showroom-urile Subaru din intreaga tara incepand de la 24,690 Euro (cu TVA inclus).

Subaru Motors Trading, unic importator si distribuitor oficial in Romania al automobilelor, pieselor de schimb si sccesoriilor originale Subaru, vine in intampinarea clientilor sai printr-o oferta speciala.

Pionier al vehiculelor crossover, modelul Forester a debutat in 1997. Cu o manevrabilitate deosebita, o vizibilitate sporita – datorata unei garzi la sol de 200 de mm, si o usurinta de utilizare oferita de dotarile de exceptie, Forester a creat un nou gen de „SUV evoluat pentru pasageri”.
Modelul beneficiaza de performante deosebite la condus datorita sistemului de tractiune integrala Symmetrical All Wheel Drive construit in jurul unui motor cu cilindrii dispusi orizontal-opus cu un centru de greutate coborat.

Cea de-a treia generatie a acestui model, lansata in 2008, este o noua generatie de crossover SUV dezvoltata de Subaru. Aceasta masina imbina confortul pasagerului cu manevrabilitatea si reuseste sa satisfaca atat nevoile de zi cu zi ale traficului, cat si dorinta de aventura si capacitatile off-road ale unui SUV.

In plus, Subaru a fost dezvoltat pentru a oferi „Cel mai bun pachet pentru un stil de viata activ”, cumuland un nivel inalt al confortului, performantei, versatilitatii si al sigurantei, pentru ca soferii si familiile lor sa se bucure de stilul de viata dinamic contemporan. Bazat pe conceptul de „siguranta, confort si distractie”, Subaru a echilibrat cu pricepere aceste trei elemente pentru o mai buna perceptie a condusului, sprijinita de senzatia unica de siguranta oferita de sistemul de tractiune integrala Symmetrical AWD, precum si de un mod de functionare „ecofriendly” si o eficienta sporita a consumului de combustibil.

Forester ofera in continuare valoarea si calitatea Subaru pe care clientii fideli se asteapta sa o primeasca: placerea la volan cu un maximum de siguranta si fiabilitate. Forester ofera o manevrabilitate superioara care raspunde intentiilor soferului, asigurand si un spatiu relaxant in habitaclu, confort in timpul deplasarii si o utilitate crescuta.

Subaru Motors Trading participa la programul de reinnoire a parcului auto 2010 cu intreaga gama de modele. Ofertele sunt disponibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Subaru Motors Trading te invita la un test drive in showroom-urile Subaru Motors Trading din Baneasa, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr.42-44, tel. 021 361 05 05, si din Bd. Th Pallady nr. 47, tel. 021 345 55 35.
 

Adaugă un comentariu