Revista AUTO BILD nr. 1 din 5 ianuarie 2017

La mulți ani, dragi cititori! Vă mulțumim pentru că ne urmăriți și în 2017! Vă promitem că nu veți fi dezamăgiți de evoluția lumii auto din acest an, mai ales că lista de premiere este bogată și plină de surprize.

În primul număr din 2017 al revistei AUTO BILD puteți citi un cover story cuprinzător despre cele mai așteptate lansări ale anului. Vom avea SUV-uri pentru toți, noi modele electrice produse în Germania, minione cu caracter, compacte care vor aduce tehnologie de ultimă oră pentru mase, limuzine care vor aborda un design fără frontiere și sportive mai rapide ca niciodată. 2017 va aduce și renașterea unor nume cu greutate, care îi vor atinge mai ales pe cei nostalgici.

Lista de teste cuprinde nume ca Mazda3, Honda CR-V, Mercedes-AMG E 63 S $MATIC, BMW i3 94 Ah, Renault Trafic X-Track, BMW 430i Gran Coupé și Ford Kuga.

Nu trebuie să ratați nici reportajul exclusiv despre ARO 16, un prototip îndrăzneț care combina o caroserie de OTCIT cu mecanica modelelor muscelene.

Primul comparativ din acest număr aduce față în față două SUV-uri compacte diesel cu multă putere sub capotă: BMW X1 xDrive25d și VW Tiguan 2.0 TDI 4MOTION. Iar pentru cei care își caută o mașină nouă și nu sunt deciși dacă să opteze pentru un model de dimensiuni mici și bine dotat sau, din contră, să aleagă spațiul în detrimentul dotărilor, am pregătit un test cu 10 perechi de mașini care va rezolva toate dilemele.

La rubrica de second-hand am analizat un Renault Megane TCe 115 din generația anterioară, iar fascinația a deschis unul dintre cele mai arzătoare subiecte ale momentului: noile mașini electrice de la producători abia născuți. Care sunt aceste startupuri și încotro ne îndreptăm veți afla dintr-un material absolut electrizant!

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu